Stenen vloeren, ze lijken onverwoestbaar…, de waarheid is echter anders. Het oppervlak van uw stenen vloer heeft minuscule kleine gaatjes of beter gezegd poriën welke vol met vuil raken. Door de vloer te reinigen houdt u deze vervuiling binnen de perken.


Er komt echter een moment waarop de reguliere (dagelijkse of wekelijkse) schoonmaakbeurt niet meer voldoende is om de vervuiling op uw vloer aan te pakken. Beetje bij beetje verliest de vloer haar natuurlijke glans en lopen de poriën voller met vuil. Nog maar niet te spreken van de lager liggende voegen welke donkerder en donkerder kleuren. SGS Schoonmaakdiensten kan uw vloer machinaal reinigen i.c.m. een periodieke sterkere vloerreiniger en pakt zo de vervuiling specialistisch aan.


Behalve reinigen kan SGS Schoonmaakdiensten uw vloer ook polijsten. Hiermee wordt de natuurlijke balans van de vloer hersteld en wordt in fases de vloer gereinigd, op glans gebracht en beschermd.Uw vloer ziet er weer als nieuw uit! 

Meten is weten! SGS Schoonmaakdiensten komt graag bij u langs en zet indien gewenst een proefstuk om u het verschil te laten zien.

 

 

   
  Afb. 1 vloer vuil en onbehandeld            Afb. 2 fase 1 van de reiniging        Afb. 3 aanbrengen natuurlijke glanslaag