Het kantoor waar u in werkt wordt met enige regelmaat schoongemaakt. Daarbij zal vooral aandacht zijn voor alle zichtbare vervuiling. Waar u echter niet bij stil staat is dat de (bureau)stoel waar u elke dag op zit vuiler en vuiler raakt. Behoort u tot de 60% van de werknemers die wel eens achter zijn/haar bureau eet…?


Als gevolg van dagelijks gebruik zit uw (bureau)stoel vol met stof, huidvet, eet-/koffie-/thee- resten. Deze vervuiling is de perfecte bron voor bacteriën. Een vieze laag nestelt zich op uw bureaustoel om nog maar niet te spreken van nare geurtjes die deze bacteriën met zich meebrengen. U kunt dit beperken door regelmatig de bureaustoelen professioneel te laten reinigen en krijgt hierdoor ook nog eens een beter binnenklimaat. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de productiviteit van uw medewerkers stijgt als het binnenklimaat verbeterd. Daarnaast is het belangrijk om stoelen van flexible werkplekken schoon te houden in verband met het intensieve gebruik door verschillende medewerkers. Door een schone werkomgeving zal er minder ziekteverzuim zijn.


S
GS Schoonmaakdiensten heeft hier een professionele reinigingsmethode voor! Zowel het zit- als rugvlak worden ingesprayed met een krachtige textiel ontvetter. Eventuele zware vlekken krijgen extra aandacht waarna de (bureau)stoel met hogedruk-tool diep gereinigd wordt.

 
   Afb. 1 Machinale vuil- en vlekverwijdering van stoel

 

De droogtijd van de stoel bedraagt 4-6 uur.

Aantal stoelen Prijs per stoel
201 > stoelen € 12,40
101 – 200 stoelen € 13,10
51 – 100 stoelen € 13,85
26 – 50 stoelen € 14,60
1 – 25 stoelen € 385,00

 

Voorwaarden

  • Minimum opdracht meubilair € 385,- (exclusief BTW).
  • Prijzen zijn geldig indien uitvoering plaats kan vinden op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.
  • Avondtoeslag van 17 tot 21:00 uur + 15%, zaterdagtoeslag +30%.
  • Reiniging vindt plaats op locatie.
  • Op locatie dient elektriciteit en stromend water tot onze beschikking te zijn.
  • De machine maakt geluid en kan alleen middels een lift naar een andere verdieping.
  • De te reinigen stoelen dient u zelf gegroepeerd in de beschikbaar gestelde ruimte aan te leveren.
  • Na reiniging is de stoel ivm de droogtijd tussen de 4-6 uur niet bruikbaar.
  • Wij kunnen geen 100% vlekverwijdering garantie geven.

 

 

Meten is weten! SGS Schoonmaakdiensten komt graag bij u langs en zet indien gewenst een proefstuk om u het resultaat te laten zien.