Kunststof kozijnen ze gaan een leven lang mee… Niets is minder waar! Als gevolg van allerlei invloeden raken uw kozijnen verweerd en tast de groeiende vervuiling uw kunststof kozijnen alleen maar verder aan. Indien u ingrijpt kunt u deze “verweerde” kozijnen nog een tweede leven geven.  


Regen, zonneschijn, uitstof van autogassen enz.. zorgen dagelijks voor de aantasting van allerlei oppervlakken. De combinatie van deze factoren valt samen te vatten als atmosferische vervuiling waarbij u groene aanslag en/of mos constateert. Het lijkt onschuldig/afwasbaar om deze vervuiling van uw kunststof kozijnen te halen. Vooral uitwerpselen van insecten en vogels zijn hardnekkig en tasten de lak aan. Door periodiek (eens in de X jaar) groot onderhoud in te plannen en meer frequent (maand/kwartaal/jaarlijks) kleiner onderhoud houdt u de vervuiling onder controle. V
ervuiling + tijd = schade.

De kosten voor een onderhoudsplan zijn er maandelijks al vanaf € 45,-


SGS Schoonmaakdiensten heeft onderstaande kozijnen een tweede leven gegeven. De kozijnen zijn van alle vervuiling ontdaan en daarna gepolijst. Schone kozijnen welke zo goed als nieuw zijn door ze intensief te behandelen. Deze opdrachtgever heeft door op tijd onderhoud te laten plegen nog vele jaren plezier van zijn kunststof kozijnen !

 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Twijfelt u? Wij plaatsen graag een gratis proefstuk om u te overtuigen.

 

 
                    kozijn VOOR behandeling                                            kozijn NA behandeling

 

    
                     kozijn VOOR behandeling                                           kozijn NA behandeling