Bij de schoonmaak van kantoren, scholen, traphuizen richt men zich voornamelijk op zichtbare vervuiling. Dagelijks, wekelijks of periodiek vind er schoonmaak plaats maar is dat wel voldoende?! Uw vloer vormt een grote verzamelplek voor vuil, stof, bacteriën, schimmels en allergenen.

 

Het is belangrijk dat uw vloer minimaal 1 of 2x per week gestofzuigd wordt. Maar dit alleen volstaat niet! Professionele reiniging verwijderd vuil diep uit de vezels van het tapijt. U loopt de hele dag door vuil van buiten naar binnen om nog maar niet te spreken over het knoeien van eet- en drinkresten. Het tapijt wordt een verzamelbron van vuil, stof, bacteriën, schimmels en allergenen welke leiden tot een hoger ziekteverzuim!

 

Een vervuild tapijt kan gezondheidsproblemen veroorzaken zoals:

–  last van uw ogen (dragen van lenzen)
–  migraine
–  moeite met ademen
–  zere keel
–  ontsteking van de holtes
–  bronchites

 

SGS Schoonmaakdiensten gaat dit tegen en reinigt uw tapijt tot diep in de vezels. Met behulp van een sproei-extractie machine wordt op zeer krachtige wijze het vuil in uw tapijt naar het oppervlak gedreven en weggezogen. Op deze manier wordt zowel de zichtbare als onzichtbare vervuiling aangepakt. Het resultaat is merkbaar want het kantoor ruikt niet alleen schoner maar is ook feitelijk schoner. Door dit jaarlijks te doen behoudt u uw vloer in goede conditie en verlengd u de levensduur van het tapijt. Behandel vlekken en vuil tijdig en voorkom dat deze blijvende schade aanrichten aan uw tapijt.

 

Meten is weten! SGS Schoonmaakdiensten komt graag bij u langs en zet indien gewenst een proefstuk om u het verschil te laten zien.