Een trappenhuis, trappenhal, portiek of gezamenlijke ruimte waar het schoon en fris is. Helemaal niet zo bijzonder als er maar de juiste schoonmaak toegepast wordt. SGS Schoonmaakdiensten adviseert naast een wekelijks onderhoudsplan ook om wat grover geschut in te zetten!


Een trappenhuis schoonmaken is iets wat door woningcorporaties, VVE, flats, appartementen en bedrijven veelal wordt uitbesteed aan een schoonmaakbedrijf. Doordat het trappenhuis veel belopen wordt wordt het sneller vies. Vervuiling wordt op termijn schade en daarom blijft een goed onderhouden en schoongemaakt trappenhuis langer in een goede staat. Ontkomen aan servicekosten zal niet gaan maar een goede uitvoering van de schoonmaak zorgt voor een trappenhuis wat lang behouden blijft! Behalve het financiële aspect is het ook wel prettig dat de ingang van uw huis schoon is.

 

Het is belangrijk dat er een goed doordacht schoonmaakplan komt voor het trappenhuis. Het gaat hierbij vooral om de juiste aandacht met de juiste frequenties. Dit samen zorgt ervoor dat de schoonmaak beheersbaar en betaalbaar wordt. De inzet van middelen en machines zorgt het gehele jaar voor voordelen! Denk hierbij aan een schoonloop- of droogloopmat. Deze matten zorgen ervoor dat het vuil en nattigheid van buiten op de mat bij de entree achterblijft en daardoor het vuil in het trappenhuis beperkt blijft. SGS Schoonmaakdiensten kan voor levering van deze droogloop- en schoonloopmatten zorgen. 

 

De inzet van periodieke (extra) reiniging zorgt wekelijks voor een optimale en efficiënte uitvoering. Met de inzet van krachtigere chemie in combinatie met schrobmachines of een tapijtreinigingsmachine kan zware en/of moeilijk bereikbare vervuiling resultaatgericht aangepakt worden.    

 

 
   Afb. 1 Machinaal schrobben van een entree trappenhuis              Afb. 2 Tapijtreiniging verdiepingsvloer trappenhuis

 

Wanneer u op zoek bent naar een geschikt schoonmaakbedrijf die dit voor u kan verrichten, kunt u contact opnemen met SGS Schoonmaakdiensten. Meten is weten! Graag komen bij u langs om een (vrijblijvend) plan en offerte te maken!