U komt een ruimte binnen en denkt: bah wat is dat voor een vieze geur?! Nou dat kunnen veel dingen zijn maar waarschijnlijk is het een vorm van vuil. Zichtbare vervuiling kunt u weghalen en grote kans dat het probleem dan oplost. Maar wat nu als de geur blijft?

 

Velen vloeren zijn poreus waardoor vuil en/of vloeistoffen in het materiaal kunnen trekken. In het geval van tapijt denkt men sneller aan reiniging om een schonere beleving te krijgen. Maar ook een stenen of linoleum vloer verbeterd sterk na een grondige opknapbeurt. Stenen en linoleum vloeren zijn poreus en dienen van tijd tot tijd gereinigd en beschermd te worden. SGS Schoonmaakdiensten reinigt en conserveert met regelmaat tapijt, linoleum, PVC en stenen vloeren in kantoren, praktijkruimtes,  traphallen/traphuizen, portieken, keukens en toiletgroepen. Het verschil is merkbaar en dat komt niet omdat de vloeren doorgaans niet goed onderhouden worden. De inzet van krachtige machines en een sterkere chemie die we bij dit intensieve onderhoud inzetten zorgen voor die extra power waarmee dit verschil bewerkstelligt wordt. 

 

      
            tapijtreiniging kantoor                  behandeling linoleum vloer in praktijkruimte        op glans brengen stenen vloer (polijsten)

 

Het reinigen van de vloer en de dieper gelegen delen zorgt ervoor dat direct zichtbare alsook niet-zichtbare vervuiling verwijderd wordt. Door dit vuil machinaal weg te zuigen verwijderen we o.a. bacteriën welke voor de onprettige geurtjes zorgen. Als de vloer eenmaal schoon is kan het behandelen beginnen. In geval van tapijt kan er een coating aangebracht worden waardoor vuil minder snel in het tapijt kan trekken. De eerstvolgende reiniging laat zich dus wat gemakkelijker uitvoeren. Stenen en linoleum vloeren kunnen we polijsten (op glans brengen) of polymeren (beschermlaag aanbrengen). 

 

Door 1x per jaar groot onderhoud in te plannen verlengt u de levensduur van uw tapijt, linoleum en of stenen vloer met jaren! Natuurlijk zijn hier kosten aan verbonden dat is met al het onderhoud zo. Echter een schonere beleving van een vloer en dus ruimte in combinatie met een sterk verlengde levensduur maken de afweging voor schoonmaakonderhoud meer dan logisch. 

 

Neem contact met ons op alvorens u besluit de vloer te vervangen. U zult verstelt staan van de mogelijkheden. Indien mogelijk plaatsen we zelfs een proefstuk zodat we de mogelijkheden volledig in kaart brengen.