Kwaliteit is geen toeval

Maak een vrijblijvende afspraak

LINOLEUM VLOER

Deze duurzame vloer wordt veelal toegepast in scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen. In het algemeen is linoleum makkelijk te onderhouden en te reinigen en zien we deze vloersoort veel terug op locaties met een hoge belopingsgraad.

Linoleum wordt verkregen uit natuurlijke producten en heeft dan ook een natuurlijke warme look. Na verloop van tijd zal de vloer slijten en dient er een polymeerlaag aangebracht te worden. Dit kan bijv. in hoogglans, zijdeglans en/of matglans. Middels periodiek onderhoud worden looppaden en kale vlekken gecorrigeerd. Een linoleum vloer welke goed onderhouden en beschermd is laat zich in het dagelijkse of wekelijkse onderhoud snel reinigen!

SGS Schoonmaakdiensten adviseert om de linoleum vloer jaarlijks een grondige reinigings/conserveringsbeurt te geven. Hierdoor blijft de vloer in een prima conditie en wordt slijtage voorkomen.

 

Waarom SGS

  • familiebedrijf
  • ziekteverzuim lager dan 2%
  • personeelsverloop lager dan 10%
  • langdurige relaties met opdrachtgevers
  • alle uitvoering van diensten en service in eigen beheer, geen onderaanbesteding
  • enkel hoogwaardige chemie en producten voor uitvoer van kwalitatieve schoonmaak
  • 24/7 bereikbaar voor het oplossen van calamiteiten

Meer informatie

Heeft u een specifiek probleem? Neem dan contact met ons op voor een specifieke oplossing!

mijn vloer is grauw en dof, is mijn vloer versleten?

misschien niet, in geval van hardnekkige vervuiling kunnen wij dit voor u proberen te reinigen. Ook de natuurlijke glans kunnen wij terug brengen zodat uw vloer weer straalt zoals bedoeld.

de vervuiling op mijn vloer wil maar niet weggaan, wat doe ik verkeerd?

Dit kan een aantal oorzaken hebben… maar vaak is dit op te lossen met de juiste middelen en machines. Zowel te veel als te weinig schoonmaakmiddel leidt tot een vervuilde vloer. Het gebruik van de juiste tools i.c.m. professionele chemie is de sleutel tot succes!

kan SGS Schoonmaakdiensten mijn tapijt reinigen?

dat kunnen we! We bieden hiervoor 2 technieken aan; oppervlakte en dieptereiniging. We voeren dit uit in eigen beheer met inzet van machines en chemie die zichzelf bewezen heeft!

mijn huidige vloer moet eruit, kan SGS Schoonmaakdiensten dit voor mij doen?

Een stenen of linoleum vloer kunnen wij voor u verwijderen. Ook de lijmresten die achterblijven verwijderen we indien u dit wilt. Het vuil wordt afgevoerd en een vlakke vloer is het resultaat!

Contact

073-6400467 (Algemeen)
073-6400461 (Calamiteiten)
info@sgs-schoonmaakdiensten.nl

Bezoekadres

De Kleine Elst 22
5246 JH Rosmalen

Openingstijden

Maandag-Vrijdag 08.00-17.00u
Zaterdag / Zondag gesloten

Uitgezonderd calamiteiten