Kwaliteit is geen toeval

Maak een vrijblijvende afspraak

STENEN VLOER

Er is een grote verscheidenheid aan stenen vloersoorten. Niet alleen kleur maar ook in materiaal zoals keramiek, zowel geglazuurd als ongeglazuurd als natuurstenen. Het ene materiaal laat zich wat makkelijker door u onderhouden als het andere maar iedere vloer is regelmatig toe aan een grondige onderhoudsbeurt.

In de loop van de tijd hoopt het vuil zich op en ook restanten van schoonmaakmiddelen stapelen zich op. Deze ophopingen van vuil zijn ook broedplaatsen voor bacteriën en schimmels. SGS schoonmaakdiensten verzorgt naast de dagelijkse of wekelijkse schoonmaak ook het periodieke vloerenonderhoud. Met behulp van krachtige chemie, machines en diverse reinigingsgradaties wordt hardnekkige vervuiling in een ogenblik grondig aangepakt. Ook op de de minder bereikbare plekken zoals hoeken en voegen zijn onze machines en chemie krachtig genoeg voor een optimaal resultaat.

 

Waarom SGS

  • familiebedrijf
  • ziekteverzuim lager dan 2%
  • personeelsverloop lager dan 10%
  • langdurige relaties met opdrachtgevers
  • alle uitvoering van diensten en service in eigen beheer, geen onderaanbesteding
  • enkel hoogwaardige chemie en producten voor uitvoer van kwalitatieve schoonmaak
  • 24/7 bereikbaar voor het oplossen van calamiteiten

Meer informatie

Heeft u een specifiek probleem? Neem dan contact met ons op voor een specifieke oplossing!

mijn vloer is grauw en dof, is mijn vloer versleten?

misschien niet, in geval van hardnekkige vervuiling kunnen wij dit voor u proberen te reinigen. Ook de natuurlijke glans kunnen wij terug brengen zodat uw vloer weer straalt zoals bedoeld.

de vervuiling op mijn vloer wil maar niet weggaan, wat doe ik verkeerd?

Dit kan een aantal oorzaken hebben… maar vaak is dit op te lossen met de juiste middelen en machines. Zowel te veel als te weinig schoonmaakmiddel leidt tot een vervuilde vloer. Het gebruik van de juiste tools i.c.m. professionele chemie is de sleutel tot succes!

kan SGS Schoonmaakdiensten mijn tapijt reinigen?

dat kunnen we! We bieden hiervoor 2 technieken aan; oppervlakte en dieptereiniging. We voeren dit uit in eigen beheer met inzet van machines en chemie die zichzelf bewezen heeft!

mijn huidige vloer moet eruit, kan SGS Schoonmaakdiensten dit voor mij doen?

Een stenen of linoleum vloer kunnen wij voor u verwijderen. Ook de lijmresten die achterblijven verwijderen we indien u dit wilt. Het vuil wordt afgevoerd en een vlakke vloer is het resultaat!

Contact

073-6400467 (Algemeen)
073-6400461 (Calamiteiten)
info@sgs-schoonmaakdiensten.nl

Bezoekadres

De Kleine Elst 22
5246 JH Rosmalen

Openingstijden

Maandag-Vrijdag 08.00-17.00u
Zaterdag / Zondag gesloten

Uitgezonderd calamiteiten