Kwaliteit is geen toeval

Maak een vrijblijvende afspraak

TAPIJT

Tapijt is het meest gekozen vloertype voor kantoren. Het heeft natuurlijk een warme uitstraling, vormt geen slipgevaar en kan een gunstig effect hebben op astma/allergiën omdat het stof vasthoud. Vooral in dat laatste deel zit ook direct het gevaar van tapijt. De combinatie van apparten (printers/pc’s), infrastructuur van wegen rondom gebouwen, vulgraad werkplekken dragen bij aan een vuilverzadiging van het tapijt. De dagelijkse/wekelijkse schoonmaak probeert dit in toom te houden maar kan dit ook slechts beperkt doen.

SGS SChoonmaakdiensten adviseert haar opdrachtgevers periodiek het tapijt te reinigen. Hierbij zijn er 2 soorten reiniging; oppervlakte reiniging en dieptereiniging. Beiden kunnen wij voor u uitvoeren waarbij de eerstgenoemde vooral een optisch effect heeft en de tweede naast een optisch effect ook tot schonere vloer leidt. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. 

Waarom SGS

  • familiebedrijf
  • ziekteverzuim lager dan 2%
  • personeelsverloop lager dan 10%
  • langdurige relaties met opdrachtgevers
  • alle uitvoering van diensten en service in eigen beheer, geen onderaanbesteding
  • enkel hoogwaardige chemie en producten voor uitvoer van kwalitatieve schoonmaak
  • 24/7 bereikbaar voor het oplossen van calamiteiten

Meer informatie

Heeft u een specifiek probleem? Neem dan contact met ons op voor een specifieke oplossing!

mijn vloer is grauw en dof, is mijn vloer versleten?

misschien niet, in geval van hardnekkige vervuiling kunnen wij dit voor u proberen te reinigen. Ook de natuurlijke glans kunnen wij terug brengen zodat uw vloer weer straalt zoals bedoeld.

de vervuiling op mijn vloer wil maar niet weggaan, wat doe ik verkeerd?

Dit kan een aantal oorzaken hebben… maar vaak is dit op te lossen met de juiste middelen en machines. Zowel te veel als te weinig schoonmaakmiddel leidt tot een vervuilde vloer. Het gebruik van de juiste tools i.c.m. professionele chemie is de sleutel tot succes!

kan SGS Schoonmaakdiensten mijn tapijt reinigen?

dat kunnen we! We bieden hiervoor 2 technieken aan; oppervlakte en dieptereiniging. We voeren dit uit in eigen beheer met inzet van machines en chemie die zichzelf bewezen heeft!

mijn huidige vloer moet eruit, kan SGS Schoonmaakdiensten dit voor mij doen?

Een stenen of linoleum vloer kunnen wij voor u verwijderen. Ook de lijmresten die achterblijven verwijderen we indien u dit wilt. Het vuil wordt afgevoerd en een vlakke vloer is het resultaat!

Contact

073-6400467 (Algemeen)
073-6400461 (Calamiteiten)
info@sgs-schoonmaakdiensten.nl

Bezoekadres

De Kleine Elst 22
5246 JH Rosmalen

Openingstijden

Maandag-Vrijdag 08.00-17.00u
Zaterdag / Zondag gesloten

Uitgezonderd calamiteiten